Sesongpremieren av «Nytt på Nytt» ble sendt fredag på NRK 1, mens andre episode av «Stjernekamp» gikk på lufta på samme kanal lørdag kveld. 

Hos TV 2 hadde konkurrenten «Skal vi danse» sesongpremiere lørdag kveld. 

Mens de to førstnevnte seriene hadde henholdsvis 723.000 og 606.000 seere i helgen, hadde premieren av «Skal vi danse» 458.000 seere. 

Det betyr at «Nytt på Nytt» er helgens store vinner, mens NRKs «Stjernekamp» slo ut konkurrenten hos TV 2 med nesten 150.000 seere.

- «Nytt på Nytt» er igjen helgens store TV-vinner – hvordan kan det ha seg at «Nytt på Nytt» fortsatt drar en så stor andel av seerne etter så mange år?

- «Nytt på Nytt» har vært et av Norges mest populære program i 20 år nå, i en verden hvor utrolig mye har skjedd. Så svaret på det må vel være at man lykkes med å treffe både tidens ånd og at programmet rett og slett er morsomt, sier analysesjef i NRK Kristian Tolonen til Kampanje. 

- Skal vi danse også populært
Lørdag kveld lyktes «Stjernekamp» å få en andel på 48 prosent av TV-titterne, mens «Skal vi danse» hadde en andel på 38,1.

Tolonen sier til NRK at det viktigste for NRK er at «Stjernekamp» ser ut til å samle familien og å glede publikum denne sesongen også. 

- Det viktigste er ikke hvorvidt tallene er høyere eller lavere enn «Skal vi danse», som jo også er et populært program, sier Tolonen. 

Selv om TV 2s tall ikke slår ut konkurrenten, er TV 2s programdirektør Kathrine Haldorsen svært fornøyd med tallene. 

- Det er jo gledelig å se at «Skal vi danse» samler et så stort publikum  i sin 16-ende sesong. Vekst i seertall fra fjoråret kommer ikke av seg selv, så de fantastiske deltakerne, interne krefter i TV 2 og produksjonsselskapet Nordisk Film TV fortjener all mulig hyllest i dag. Dette kommer til å bli en forrykende sesong, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2. 

Les også: Lindmo lukker dørene for publikum: - Det er med tungt hjerte vi har tatt beslutningen