Kampanje har tidligere skrevet om at koronakrisen satte en stopper for sesongen av «Ex on the Beach» som skulle vises på TV i høst

I sommer ble det klart de heller satset på en ny realityserie, «Singletown», som ble spilt inn i Oslo i sommer. 

Serien, som hadde premiere i kveld, er allerede slaktet av anmelderne. Mens Dagbladet trillet terningkast én tidligere i uken, landet VG i dag på en toer. 

Dagbladets anmelder skriver at hun etter to episoder ikke lurer nevneverdig på om parene i Singletown - som utsettes for en rekke «fristelser» - holder sammen eller ikke. Hun stiller også spørsmål ved hvorfor parene gidder å stille opp i serien, ettersom de ikke kan vinne noe. 

- Det virker ganske stusslig å risikere og eksponere egen «utroskap» på riksdekkende TV for litt gratis alkohol og å få bo i en ganske så generisk innredet leilighet i Oslo, skriver Dagbladet-anmelder Gry Cecilie Rustad

Videre sammenlignes serien med «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach», men anmelderen mener altså at «Singletown» mangler førstnevntes lekenhet og glimt i øyet, og «Ex on The Beach» sitt drøye drama. 

- Det er lite som tyder på at disse deltakerne kommer til å gi oss gruppesex på TV. Faktisk er det mest lite sjarmerende sutring og usikkerhet, skriver Rustad. 

VGs anmelder mener serien bekrefter at singellivet er lite attraktivt.

- Det blir bare singel-livet slik det oppleves for de fleste: Tomt - og smått desperat, skriver VG-anmelder Tor Martin Bøe

Han mener svikten ligger i at «de fleste parene ikke virker særlig interessert i å gjøre det slutt i utgangspunktet, men veldig interessert i å gå på gratisfylla i en måned.»

- Det kunne blitt artig. Om flere av deltakerne hadde vært mer påskrudd i replikker og handlinger. Her er såvidt programlederne på, skriver han.