Nicolai Eriksen (30) kommer fra stillingen som nyhetsjournalist, og har siden mai vikariert i jobben som avdelingsleder for Børsen.

- Nicolai har vært med siden oppstarten av Børsen, og bidratt til den fantastiske veksten der med sin sterke tabloidfaglige kompetanse, engasjement for den folkelige finansjournalistikken og i det siste også solide lederegenskaper. Jeg kunne med andre ord ikke vært mer fornøyd, sier utviklingsredaktør i Dagbladet, Martine Lunder Brenne, i en melding.

Eriksen forteller at han gleder seg til å ta fatt på fortsettelsen til det ferske finansnettstedet.

- Jeg er veldig stolt over å få denne spennende muligheten. Jeg er også ydmyk over å skulle overta etter Jan Thomas Holmlund, som hentet meg til Børsen da vi startet denne satsingen. Jobben med å sette Børsen på kartet i samarbeid med en kunnskapsrik og sulten gjeng, har vært en utrolig lærerik og fantastisk artig prosess. Nå gleder jeg meg stort til å ta nye steg med en hardtsatsende redaksjon, hvor jeg får muligheten til å jobbe videre sammen med bransjens aller dyktigste folk, sier han.

Det var i november i fjor at Dagbladet lanserte Børsen, med en redaksjon på fire personer. Tidligere Børsen-sjef Jan Thomas Holmlund ble nylig ansatt som redaksjonssjef i Dagbladet.

- Børsen har tatt kvantesprang siden de startet opp, og det er en fornøyelse å følge med på hvor mye de får til med sin lille redaksjon. Børsen er dessuten en del av nyhetsgulvet til Dagbladet, noe de selvsagt drar nytte av på de store sakene. Slik har Børsen virkelig meldt seg på breaking-kampen innen finans – som da de startet Det Norske Selskab-debatten - og det skal de fortsette med, sier, sier Lunder Brenne.

Les også: Dansk mediekjempe etablerer seg i Norge med nytt finansnettsted