Ifølge tall fra NRK, troner «Parterapi» på toppen blant de mest strømmede seriene på NRK nett det siste året. 

Da sesong fire av den svært populære og folkekjære serien hadde premiere i slutten av august, kunne Kampanje melde at seriens fremtid allerede var avgjort. 

Da ville imidlertid serieskaper, hovedrolleinnehaver og manusforfatter Kevin Vågenes ikke røpe hvilken vei avgjørelsen pekte. Nå avslører Vågenes at det er over for serien etter fire sesonger, i et innlegg på Facebook.

- Det har vært utrolig gøy å lage noe som så mange har fått et forhold til. Det føles riktig å avslutte med sesongen som er ute nå. Nå venter nye prosjekter, og jeg gleder meg til å stå på scenen som disse karakterene på Latter i oktober, sier Vågenes til Kampanje.

På Facebook skriver Vågenes at det er vemodig at denne sesongen av Parterapi blir den siste, men at de hele tiden har ønsket å runde av mens de selv synes fortsatt synes det er gøy å lage serien.

- Tusen takk til alle dere som har fulgt med på serien og heiet på oss. Det har betydd masse. Håper dere vil like resten av det som nå blir siste sesong, skriver han. 

Videre skriver han at han gleder seg til å ta med karakterene på scenen under sitt første soloshow på Latter i Oslo. 

- Takk til NRK for et utrolig godt samarbeid. Jeg gleder meg til nye prosjekter sammen med dere, avslutter han. 
 
 
NRK bekrefter nye Vågenes-prosjekter
- Parterapi har vært en av NRKs mest populære serier de siste årene – hvordan tror du publikum kommer til å reagere når de ikke får parterapien sin hver fredag?

- Jeg får jo håpe at de ikke har brukt denne parterapien veldig dirkete i sitt eget liv, humrer NRKs underholdningsredaktør Charlo Halvorsen til Kampanje.

- Parterapi er en av de morsomste og mest sette seriene NRK har hatt på lang tid. Det er sikkert mange som ønsker seg en femte sesong, men som Kevin selv sier, så er det lurt å slutte mens leken er god. Vi har hatt en stor suksess med alle fire sesongene, så publikum får heller gå inn å se gamle episoder, hvis abstinensene blir for sterke, sier Halvorsen.  

- Kan du bekrefte at dere har nye prosjekter på gang med Vågenes?

- Ja, men jeg kan ikke si hva det er ennå. Vi er kjempeglade for å ha laget disse fire sesongene. Kevin er et enormt stort talent, som vi i NRK gjerne jobber med videre.