Kampanje skrev nylig om at TV-anmelderne totalslaktet Dplays nye reality-satsing «Singletown» før premieren torsdag kveld. Mens Dagbladet trillet terningkast én, landet VG på en toer. 

Tall fra Discovery viser at 62.000 seere hadde fikk med seg «Singletown» i løpet av premierekvelden og morgen etter. Søndag kveld hadde seertallet økt til 134.000. 

- Dette er tall vi absolutt kan leve med for en nysatsing, og vi har forventninger om at tallene vil legge på seg litt utover uka. Til sammenlikning gjorde «Singletown» det bedre på første dags visning enn hva første episode av «Ex on the Beach» oppnådde på premieren, sier Torbjørn Årsland, kommunikasjonsrådgiver i Discovery til Kampanje. 

- «Singletown» starter innholdsmessig litt forsiktig, så eskalerer det ganske raskt når introduksjonene er overstått. Men om serien innfrir Dagbladets anmelders behov for gruppesex på skjermen, gjenstår å se, legger Årsland til. 

Morten Wiberg, tv- og radiosjef i Carat, sier til Kampanje at premiere-episoden av «Singletown» er det mest sette enkeltprogrammet på D-play de siste 100 dagene.

- Vi må da kunne si at dette så langt ser svært lovende ut. Det gir Discovery et godt tilsig av seere til sin digitale plattform, sier Wiberg. 

- Omtrent alle seerne var under 49 år, noe som også er positivt for det kommersielle markedet, legger han til. 

Les også: NRK tar Parterapi av lufta: - Vil runde av mens det fortsatt er gøy