Innspillingen av sesong to av «Kompani Lauritzen» er i gang på Setnesmoen, skriver TV 2 i en pressemelding.

Disse rekruttene møter når en ny sesong av seersuksessen er tilbake på TV 2 våren 2021: Margrethe Røed, Jakob Schøyen Andersen, Bernt Hulsker, Vegard Harm, Carl Martin Eggesbø, Morten Hegseth, Christine Dancke, Siri Nilminie Avlesen-Østli, Linnéa Myhre, Ulrikke Brandstorpm, Vida Lill Berge, Håvard Tjora, Edward Schultheiss og Faten Mahdi Al-Hussaini.

VGTV-programleder Morten Hegseth sier at han meldte seg på fordi han elsker programmet, kanalen og det å være i realitybobla.

- Og ikke minst at Vegard Harm er med. Det gjør hele opplevelsen verdt det. Dessuten har jeg null militær erfaring, og er det noe jeg mangler i mitt eget liv, så er det militær disiplin, sier han.

Programlederen avslører at han har løpt i hele sommer, og forberedt seg mentalt før inspillingen.

- Men jeg tror ikke man kan forberede seg så mye til dette. Det viktigste er å gå akutt inn i bobla når det starter. Og tro meg, det kommer jeg til å gjøre. Jeg har dessuten et konkurranseinstinkt som grenser til psykopati, så dette blir spennende, sier Hegseth. 

- Hva tror du blir den største utfordringen for deg under oppholdet?

- Å gå på do mens andre er i samme rom, og det å holde tilbake latteren når jeg får voksenkjeft. Det er få ting jeg synes er mer komisk enn voksne menn som kjefter på meg bare for syns skyld. 

Hegseth har ingen erfaring fra militæret. 

- Det året jeg egentlig skulle i militæret, brakk jeg armen og ble med i Big Brother på TVNorge, humrer han. 

Les også: TV 2 topper strømmelisten med Kompani Lauritzen: - Et TV-eventyr