De ansatte i Elle ble blant kveldens store vinnere da Mediebedriftenes landsforening (MBL) inviterte til prisdryss og fest på Vulkan Arena i Oslo. Der ble damebladet kåret til årets magasin foran de andre nominerte KK, Altså og Politiforum. 

«Årets magasin jobber kontinuerlig med å være relevante både for egen målgruppe og i samfunnet for øvrig, og har det siste året stadig tatt en større plass i samfunnsdebatten. Magasinet inspirerer, aspirerer, engasjerer, og av og til irriterer - noe som viser at de i aller høyeste grad fortsatt er relevante», skriver juryen.

Se alle kveldens vinnere her!

- Vi er utrolig stolte av å motta denne prisen og jeg er ekstremt stolt av å jobbe med dette fantastiske teamet, sa Elle-redaktør Petra Middelthon da hun tok imot prisen.

United Influencers ble i 2017 ny utgiver av magasinet Eller etter at Egmont Publishing valgte å avslutte lisensavtalen med Elle-eier Lagardère.

Dagens redaktør Petra Middelthon tok over jobben fra Signy Fardal i februar 2019. Fardal hadde da vært sjef for bladet i 20 år.