Budstikka stakk av med tre priser, inkludert Årets mediehus, da Mediebedriftens landsforening (MBL) delte ut årets mediepriser på Vulkan Arena i Oslo fredag kveld.

«Årets mediehus er hardtarbeidende, tøff og leken, og står på en stødig journalistisk grunnmur. Mediehuset har en imponerende nærhet til sine brukere, og har gjennomført et stort teknologiskifte som har vært både tids- og kostnadsbesparende», heter det i juryens uttalelse.

Lokalavisen for Asker og Bærum vant også prisen for årets lokale nyhetsdekning med «Manshaus – den greie gutten» og årets lokale sportsdekning for «Fluorbruk i skisporten».

- Dette er så stas for oss i Budstikka, sa ansvarlig redaktør og administrerende direktør Kjersti Sortland da hun tok imot prisen.

- Dere må ha hatt en vanvittig oppgave, i år som i foregående år, med å gå gjennom så mye bra som produseres av norske mediehus gjennom et kalenderår. Vi er både litt skjelvne, stolte og ydmyke over å få selve hovedprisen i år, for det sitter så stor kompetanse og erfaring i de medielederne som har juryert, fortsatte hun.

Se alle vinnerne av Årets Mediepriser her!

Budstikka var også nominert til årets mediehus i 2019 og de gikk til topps som årets lokale nyhetsnettsted i fjor.

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør Kjersti Sortland ble kåret til årets redaktør av Oslo redaktørforening i 2017.

Hun begynte i Budstikka i 2013 og ble publisher i år.