I sommer ble det kjent at Batman og Joker er Spotifys nye podkaststjerner, etter at Spotify inngikk et flerårig samarbeid med Warner Bros. og DC. Sammen skal strømmetjenesten og medieselskapene produsere manusbaserte fortellinger i en ny podkastserie som vil lanseres eksklusivt på Spotify. 

Det er ingenting å utsette på ambisjonene til den nye podkastserien. Spotify kan nå fortelle at de har fått med seg Batman-veteran David S. Goyer til å produsere podkasten «Batman Unburied». Goyer har tidligere skrevet manus til «Batman Begins» og var med på å skrive historien i «The Dark Knight», kanskje tidenes mest kritikerroste Batman-film.

- Jeg har lenge vært fan av podkaster hvor man kan høre på fortellinger, og har selv lett etter den rette historien. Å vende tilbake til Batman virker som den perfekte muligheten. Vi vil bruke lyduniversets unike fordeler til å grave dypere ned i marerittkarakterene fra Dark Knight's Rogues Gallery, sier Goyer i en pressemelding.

Les mer: Spotify inngår et flerårig podkast-samarbeid med Warner Bros. og DC

- David Goyer er et eksepsjonelt talent, og vi kan ikke tenke oss en bedre frontfigur for de uendelige mulighetene for podkast til våre 300 millioner Spotify-brukere rundt i verden. Dette blir en Batman-saga for tidsalderen, sier Dawn Ostroff, direktør for innholdsmarkedsføring i Spotify.

Spotify holder kortene tett til brystet når det gjelder plott og hvilken skuespiller som skal portrettere Bruce Wayne, men serien vil utforske de mørkere sidene av Bruce Waynes psykologi sier selskapet. 

Seriens premiere kan forventes på Spotify i 2021.

Les også: Milliardtap for voksende Spotify