Disney+ lanseres i Norge 15. september 2020, men allerede nå kan en kjøpe abonnement. Torsdag formiddag slapp Disney nyheten at en i dag kan starte abonnement på strømmetjenesten.

Frem til 14. september 2020 vil det være et introduksjonstilbud på 590 kroner for årsabonnement, tilsvarende 49 kroner per måned. Ordinærprisen ved lansering vil være 69 kroner per måned eller 689 kroner for årsabonnement.

Les også: Disney utsetter Mulan på ubestemt tid

På lanseringsdatoen vil nordmenn få tilgang til den kritikerroste Star Wars- serien «The Mandalorian» fra produsent og manusforfatter Jon Favreau, «High School Musical: The Musical: The Series», en kreativ mockumentary og serien «The World According to Jeff Goldblum».

På tilbud:

Disney åpner i dag for at norske kunder kan kjøpe tilgang til Disney+ med et introduksjonstilbud på 590 kroner for et årsabonnement. Foto: Disney

Strømme på fire enheter samtidig
Disney+ tilbyr innhold fra selskapets ikoniske merkevarer som Disney, Pixar, Marvel og Star Wars, samt National Geographic. I tillegg vil det produseres originalt innhold, i form av både spillefilmer, serier og dokumentarer, samt kortere innhold eksklusivt for plattformen.

Disney+ vil være tilgjengelig på de fleste mobiler og TV-enheter, inkludert spillkonsoller, mediespillere og smart-TV. Strømmetjenesten er uten reklame. Det vil være mulig å strømme på opptil fire forskjellige enheter samtidig og laste ned ubegrenset innhold på opptil 10 enheter.

Strømmetjenesten vil også lanseres i Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxembourg den 15. september.