Det er klart for en ny sesong av Love Island på TV 2 i 2021, og Morten Hegseth fortsetter som programleder.

- Vi gleder oss til å lage en ny sesong av Love Island! Programmet handler om unge mennesker som leter etter kjærligheten. Det varmt og virkelig, samtidig som det er spennende og moderne, sier programredaktør Katrine Haldorsen i TV 2.

TV 2 sikret seg rettighetene til programmet i fjor sommer, etter at første sesong av reality-serien gikk hos konkurrenten TV 3.

Les også: Love Island sliter med seertekket på TV3

- Vi når unge seere med Love Island og programmet sier noe om tiden vi lever i. Nå ser vi etter nye unge og single deltakere som vil flørte, dyrke romantikken, få nye venner og være med på et spennende eventyr, fortsetter progamredaktør Haldorsen.

Men TV 2 vil ikke røpe når og hvor innspillingen av den nye sesongen skal foregå.

- Hvis vi forteller når innspillingen starter, så forteller vi også når dette skal sendes. Derfor så ønsker vi ikke å si noe om hverken tid eller sted før det nærmer seg opptak, sier pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til Kampanje.

300.000 unike brukere på TV 2 Sumo var innom og så Love Island i løpet av den første sesongen som ble sendt fra Argentina i januar. Seertallene økte gradvis fra premieren og frem til finalen som ble sett av 156.000 seere. I snitt fulgte i underkant av 200.000 seere alle de 40 episodene på TV 2 Sumo og TV 2 Livsstil.

Les også: 156.000 har sett Love Island-finalen på TV 2

I Love Island flytter ti single jenter og gutter inn i en luksusvilla og søker kjærligheten, men programleder Morten Hegseth sørger for å gjøre deltagernes skjebne usikker, med god hjelp fra seerne. Seerne kan nemlig avgjøre hvem som får date hvem og hvem som må reise hjem, med et tastetrykk i Love Island-appen.

Den nye sesongen av Love Island kommer på TV 2 i 2021.