Christina Sulebakk tar over som sjef for europakontoret til HBO og blir dermed også den som har det øverste ansvaret for HBO i Norden. Det passer nok den halvt norske, Sulebakk godt som også har brukt mye tid i Danmark. 

- Jeg kunne ikke vært mer begeistret over min nye rolle, og våre ambisiøse planer for HBO Europe. Å jobbe med en så ikonisk merkevare, med eksepsjonelt talentfulle kollegaer og i en så viktig tid i bransjen, har vært en lærerik og givende opplevelse. Jeg kan ikke vente med å starte på de utfordringene som venter, i det vi bygger videre på det sterke fundamentet Hervé overlater, sier Christina Sulebakk i en pressemelding. 

Sulebakk erstatter Hervé Payan, som har fungert som administrerende direktør i HBO Europe i åtte år, og som nå forlater selskapet i slutten av august 2020. Sulebakk blir dermed ansvarlig for alle HBO sine nettverk og strømmetjenester i Europa. 

- Jeg er enormt stolt av hva HBO Europe-teamet har oppnådd gjennom årene. Det er en glede å overreke stafettpinnen videre til Christina. Hun har vært med på reisen fra begynnelsen av, og jeg er sikker på at hun vil spille en betydningsfull rolle i akselereringen av virksomheten, sier Payan. 

Sulebakk har vært i HBO Europe i over åtte år, og har sittet i konsernledelsen som blant annet viseadministrerende direktør, markedsdirektør og distribusjonssjef i strømmeselskapet. 

- Utrolig talentfull 
HBO Europa er en del av mediegiganten Warner Media som nylig ble kjøpt av det amerikanske telekomselskapet, AT&T. Sulebakk skal rapportere til Priya Dogra, som er toppsjefen i Warner Media Entertainment Networks.

- Christina Sulebakk er en utrolig talentfull leder som har vært en viktig del av suksessen til HBO Europa, sier Dogra.

I løpet av hennes tid i HBO Europe har hun hatt midlertidig arbeidsplass i Madrid, Budapest og New York, og har vært sentral i transformasjonen av virksomheten i Sentral-Europa, samt lanseringen av HBO España, skriver Warner Media i sin pressemelding. 

Mor fra Åleseund
Sulebakk har mor fra Ålesund og har tidligere studert ved både norske og danske studiesteder. Blant annet har hun studert kommunikasjon og mediestudier ved Universitetet i Bergen. Hun har også studert film- og medievitenskap ved Universitetet i København, og har blant annet jobbet som frilansjournalist for Berlingske Tidende, Politiken, Ekstrabladet og Elle.

- Christina Sulebakk vil fortsette å være basert i Danmark i sin nye rolle som sjef for HBO Europe. Christina snakker flytende norsk og er akkurat nå på ferie i Norge og holder Norge veldig kjært, sier Claudia Coles, kommunikasjonsdirektør i Warner Media til Kampanje. 

Før hun gikk inn i HBO-systemet har hun også lang fartstid fra Canal Plus, hvor hun både har vært markedsdirektør og administrerende direktør. 

Kampanje har forsøkt å komme i kontakt med Sulebakk uten hell.