I kveld slapp The Academy of Television Arts & Sciences nominasjonene til årets Emmy-priser, som skal gå av stabelen 20. september. Deadline har tatt på seg oppgaven å telle antall nominasjoner per TV-hus, og det er Netflix som topper listen med hele 160 nominasjoner, 42 flere enn i fjor.

Strømmegiganten høster nominasjoner med serier som «Ozark»«The Crown» og «Stranger Things», som alle er nominerte i den prestisjetunge kategorien beste dramaserie. Der får de konkurranse fra HBO-serien «Succession», «Killing Eve», og «The Handmaid's Tale», som alle er tilgjengelige på HBO Nordic i Norge, «Better Call Saul», som også er tilgjengelig på Netflix i Norge, og «The Mandalorian» fra Disney+, som ikke lanseres i Norge før i september.

Totalt får HBO 107 nominasjoner, nest mest i konkurransen. De kan i tillegg skryte av å ha det mest nominerte programmet i «Watchmen», som kan stikke av med 26 priser, inkludert beste miniserie.

Den ferske strømmetjenesten Apple+ henter sine første 18 nominasjoner, mesteparten for «The Morning Show», mens Disney+ henter 19 nominasjoner, med «The Mandalorian» som sitt flaggskip.

Her kan du se alle årets nominasjoner.