Talkshow-vert Ellen DeGeneres skal ha sendt ut en beklagelse til de ansatte på hennes «The Ellen DeGeneres Show». The New York Times har gjengitt utdrag fra en epost sendt fra DeGeneres til de ansatte.

- Dag én på vårt program fortalte jeg alle at «The Ellen DeGeneres Show» vil være et lykkelig sted - ingen vil heve stemmen og alle skal bli behandlet med respekt. Noe har åpenbart forandret seg, og jeg er skuffet over å lære at dette ikke har vært tilfelle. Og for det beklager jeg, skrev DeGeneres ifølge avisen.

Programlederen og showet hennes har fått mye oppmerksomhet de siste ukene etter en BuzzFeed News-artikkel publisert 16. juli. BuzzFeed News skal ha snakket med én nåværende og ti tidligere ansatte på «The Ellen DeGeneres Show» hvor flere beskriver et dårlig arbeidsmiljø.

Noen sier de fikk sparken etter sykdom eller etter å ha vært borte fra jobb på grunn av dødsfall i familien. De fleste av de tidligere ansatte gir eksekutive produsenter og senior ledere skylden for det som blir beskrevet som et «giftig» arbeidsmiljø. Samtlige personer ønsket å være anonyme.

«Hun trenger virkelig å ta mer ansvar» for arbeidsmiljøet skal en tidligere ansatt ha sagt til BuzzFeed News.

- Dag til dag-ansvaret for The Ellen Show hviler fullt og helt på oss. Vi tar alt dette veldig alvorlig og vi innser, som mange i verden lærer, at vi trenger å gjøre bedre og vi er innstilt på og vil gjøre bedre, skal tre produsenter ha sagt i en felles uttalelse.