Fra før driver mediehuset VG Debatt. Nå kjøper VG også Diskusjon.no, som tar den totale trafikken til rundt to millioner månedlige brukere. 

- Vi tror på forum der nordmenn kan søke råd, tips og ha både store og små diskusjoner med andre på norsk. Mye av denne debatten har som kjent flyttet seg til sosiale og andre medier, ofte lukkede. Med denne satsingen vil vi ta tilbake noe av eierskapet over debatten, og gi kjærligheten den fortjener, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne i VG i en pressemelding.

Det er Teknisk Ukeblad Media som har eid Diskusjon.no.

- VG har trafikken som skal til for å satse på diskusjon.no. Selv ble vi for små. Derfor synes vi det er både gledelig og riktig at VG tar satsingen videre. Vi trenger norske modererte forumer i vrimmelen av internasjonale sosiale medier. Vi vil fortsatt benytte diskusjon.no som vår løsning for artikkelkommentarer på tu.no, digi.no  og våre andre titler, sier adm. dir og ansvarlig redaktør i TU Media, Jan M. Moberg.

Fra 1. juli flyttes både VG Debatt og Diskusjon.no inn i et eget datterselskap av VG, hvor leder for Diskusjon.no, Øystein Solaas, går inn i rollen som daglig leder. Styreleder vil være Jørgen Elton Nilsen, leder for VG Lab. Redaktøransvaret for begge ligger hos VGs sjefredaktør Gard Steiro. 

Tjenestene vil fortsette som to uavhengige merkenavn slik de står i dag, under felles administrasjon og utvikling.