TV 2 styrker satsingen på underholdnings- og kjendisnyheter: Nå blir det «God kveld Norge» hele uken. Niklas Baarli og Marte Bratberg blir nå en del av «God kveld Norge»-redaksjonen.

- «God kveld Norge» er en knallsterk merkevare som vi i TV 2 er stolte av, og som vi gleder oss til å videreutvikle. Nå satser vi enda mer på kjendisjournalistikken og skal nå bredere ut i alle flater, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

- «God kveld Norge» består med «dronningen» Dorthe, men når hun nå også får flere gode hjelpere skal vi være enda tettere på og snakke om det folk er opptatt av, fortsetter Haldorsen.

- Som å gå inn i levende historie
Radioprofil Niklas Baarli vil fra august måned være på plass i nye «God kveld Norge» på TV2.no.

- Det er jo så sinnssykt gøy å være en del av den nye «God kveld Norge»-satsingen. Det er som å gå inn i levende historie. «God kveld Norge» er et eventyr – og så får jeg være med på det eventyret. Du kan kalle meg Askeladden, sier Barli entusiastisk.

Marte Bratberg, som i vår ble godt kjent for et bredt tv-publikum som deltaker i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen», ser frem til å bli en del av satsingen til «God kveld Norge». 

- Jeg har jo sett på Dorthe i alle år, så det at man skal få være en del av det teamet er jo kjempegøy, sier Bratberg som gleder seg til å jobbe med Baarli.

Realityprofiler med på satsingen
I tillegg til Baarli og Bratberg blir også TV-profil Martine Lunde og Nate Kahungu kjent fra første sesong av «Love Island», en del av nysatsingen.

De to skal lage egne mini-serier for TV 2 Sumo, der seerne både blir bedre kjent med dem og møter andre kjente profiler.

- Jeg tror dette her blir dødsbra. Det er kult at man gjør «God kveld Norge» litt nytt. Jeg skal teste ting jeg aldri har gjort før og pushe meg selv skikkelig. Jeg er litt stressa for ting jeg skal gjøre, og det tror jeg kan bli gøy for seerne å følge med på, sier Martine Lunde.

- Det blir dritgøy. Det kommer til å være mye av meg og hva jeg holder på med. Litt om musikken min og andre ting jeg skal være med på fremover, sier Kahungu.

Dorthe Skappel, som har vært programleder for «God kveld Norge» siden starten på TV 2 i 1997, gleder seg over den nye satsingen.

- Jeg tror det er veldig sunt og bra at vi nå begir oss inn i en ny måte å vise frem «God kveld Norge»-universet på, sier Skappel.

De permanentene endringene i «God kveld Norge» vil først bli synlige etter sommeren.