Karen Elene Thorsen topper nå leserlistene i Danmark. Ifølge Strawberry forlag i Danmark er boken henness «Fattig student – 20 ukemenyer til under 250 kroner» på toppen av bestselgerlisten til Bok & Idè innen kategorien mat og drikke. 

Thorsby står bak Instagram-kontoen «Fattig Student» hvor hun siden 2017 har delt middagstips til studenter til over 200.000 følgere. I fjor kom boken hennes «Fattig student – 20 ukemenyer til under 250 kroner» som i 22 uker sammenhengede befant seg på Bokhandlerforeningens besterselgerliste.

I Norge utgis boken på Pilar forlag, en del av forlagssgrupperingen til Strawberry Publishing, eid av Petter StordalenMagnus Rønningen og Jonas Forsang.

Tidligere i år vant Thorsen prisen «Årets influencer» i kategorien mat under Vixen Influencer Awards. 

Les mer: Landets skarpeste influencere - sjekk vinnerne av Vixen Awards her

Prisvinner:

Karen Elene Thorsen vant i januar pris under Vixen Awards. Nå slår hun til igjen med topplassering på leserlistene i Danmark. Foto: Eivor Eriksen