Disney+ lanseres i Norge den 15. september. The Walt Disney Companys avdeling Direct-to-Consumer & International har satt 15. september som lanseringsdato for totalt åtte nye land i Vest- og Nord-Europa. Strømmetjenesten vil da lanseres i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxemburg.

Prisen vil være 69 kroner i måneden, eller 689 kroner for årsabonnement.

Star Wars serie og Jeff Goldblum
På lanseringsdatoen vil nordmenn få tilgang til den kritikerroste serien «The Mandalorian» fra produsent og manusforfatter Jon Favreau, «High School Musical: The Musical: The Series», en kreativ mockumentary og serien «The World According to Jeff Goldblum». 

Disney+ tilbyr innhold fra selskapets ikoniske merkevarer som Disney, Pixar, Marvel og Star Wars, samt National Geographic. I tillegg vil det produseres originalt innhold, i form av både spillefilmer, serier og dokumentarer, samt kortere innhold eksklusivt for plattformen.

Laste ned ubegrenset innhold
Disney+ vil være tilgjengelig på de fleste mobiler og TV-enheter, inkludert spillkonsoller, mediespillere og smart-TV. Strømmetjenesten er uten reklame. Det vil være mulig å strømme på opptil fire forskjellige enheter samtidig og laste ned ubegrenset innhold på opptil 10 enheter.

Brukere kan opprette opptil syv ulike profiler, hvor hver enkelt bruker vil oppleve å få personlige anbefalinger. Det vil også være mulig å sette opp barnevennlige profiler med enkel navigering og passende innhold.