Til høsten er programmet «Kongen befaler» tilbake på TVNorge og Dplay og da blir det ifølge Discovery både gamle og nye fjes som skal utføre Atle Antonsens bisarre oppgaver. Årets underdanige paneldeltakere er Jon Almaas, Calle Hellevang-Larsen, Maria «Piateed» Stavang, Magnus Devold og Mia Hundvin.

- Jeg tror ikke denne gjengen er spesielt mye flinkere enn dem som jeg plaget med mine onde påfunn i fjor. Selv om Maria og Calle har vært med på dette før, tviler jeg sterkt på at de kommer til å levere på høyere nivå enn de som er nye, sier Atle Antonsen.

Les også: TVNorge slo TV 2 i kampen om gullrutene: - Stolt av gjengen vår

Olli Wermskog fortsatt er Atles trofaste assistent, og i hvert program deler Antonsen ut absurde praktiske utfordringer som deltakerne må løse på mest mulig kreativt og effektivt vis.  

- Hvordan legger man en brødskive i brødristeren fra lengst mulig avstand? Hvem spiser nest mest medisterkaker? Og hvordan lager man et spektakulært sprangridningsshow uten hest? Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, og når alt er sagt og gjort – og all verdighet er blåst bort – er det opp til meg å bestemme hvem som er ukens vinner. Jeg skal være knallhard når jeg bedømmer hvor fjollete oppgavene blir løst av denne gjengen, sier Atle Antonsen.

Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Networks kaller programmet «en humorsuksess».

- Kongen befaler treffer veldig bredt og er blitt et program folk ser sammen. I tillegg til å være en seerfavoritt på TVNorge, har også Dplay-publikumet trykket det til sitt bryst. Med et snitt på over 500.000 seere per episode og «Gullruten»-pris for beste underholdningsprogram, var det lett å bestemme seg for å lage en sesong til, sier Vatne.