«Aldri voksen» hadde premiere på TVNorge og Dplay tidligere i år. Den første sesongen av humorserien med Christian Skolmen, Ine Jansen og Andrea Bræin Hovig gikk på skjermen fra januar til mars, og nå har TVNorge bestemt seg for å lage ny sesong.

- «Aldri voksen» er en perle av en serie og seerne våre satt skikkelig pris på første sesong, så det var en enkel beslutning å gå for en ny runde, sier programdirektør Magnus Vatn i Discovery Networks til Kampanje.

TVNorge forteller at serien hadde et seersnitt på 333.000 per episode. 

- Jeg tror serien treffer så bredt fordi den handler om noe som mange av oss kan kjenne seg igjen i: Barna i huset blir større og man møter sin egen ungdomstid i døra.

Flere kjente skuespillere spiller i humorserien. Også Atle Antonsen og Kåre Conradi medvirker i første sesong. Vatn i Discovery vil ikke røpe hvem det er som blir med videre, men han lover et a-lag av skuespillere. 

- Sesong to vil lene seg på suksessoppskriften fra første sesong. Uten å røpe for mye kan jeg garantere et a-lag av skuespillere, og jeg tror historiene vil fremkalle både gapskratt og en liten klump i magen, sier Vatn.

«Aldri voksen» er skapt av Mathis Fürst og Birgitte Wegener og produsert av Feelgood. Sesong to går i opptak neste uke. 

Les mer: TVNorge må utsette ny Ex on the Beach-sesong - men gir ikke opp håpet