TV-seerne må vente til 2021 på neste runde av «Farmen kjendis», men innspillingen er i gang og nå kan TV 2 avsløre hvilke kjendiser de har fått med denne gangen. 

– Det er en fantastisk gjeng som er med i år! Dette er en gruppe sinnssykt kule og morsomme personligheter med et stort spenn i erfaringer og bakrunn. Hadde jeg ikke vært programleder, skulle skulle jeg gjerne vært deltager selv, sier Tiril Sjåstad Christiansen, som skal lede programmet for andre gang.

Dette er deltakerne i Farmen Kjendis 2021:

John Arne Riise, fotballtrener og tidligere profesjonell fotballspiller

Lasse Matberg, influencer og idrettsbefal

Anniken Jørgensen, influencer og forfatter

Espen Rustad Thoresen, komiker og radioprofil

Eli Kari Gjengedal, værpresentatør og redaksjonssjef i Storm/TV 2

Thomas Felberg, programleder og musiker

Øde Nerdrum, kunstner

Terje Sporsem, komiker og TV-profil

Signy Fardal, tidligere moteredaktør, konsulent

Kine Olsen, tidligere verdensmester i cheerleading

Ida Fladen, programleder

Sølje Bergman, skuespiller og samfunnsdebattant

Måtte i 14 dagers karantene
For å kunne spille inn «Farmen kjendis» under de gjeldende smittevernsreglene, påla TV 2 årets deltakere 14 dagers hjemmekarantene før innspillingen startet 21. mai. På denne måten skal deltakerne kunne leve uten avstandsregler på gården.

- Strix har forelagt TV 2 en omfattende smittevernplan som er i samråd med Folkehelseinstituttets retningslinjer for avstand og smittevernsrutiner. Planene er laget i samråd med kommuneoverlegene i Kragerø og Stange kommune. Vi har tillit til det arbeidet som er gjort i denne prosessen, og er trygge på at disse produksjonene kan gjennomføres på en forsvarlig måte. Vi er glade for at innspillingene kan gjennomføres nesten som planlagt, selv om dette blir litt annerledes enn vanlig, har programredaktør i TV 2 Kathrine Haldorsen tidligere uttalt.