I går kveld var det finale i «Paradise Hotel» hvor Karl Fredrik Førli og Yasmine San Miguel til slutt sto igjen som vinnere. TV3 og Nent har med det sendt tolv sesonger av flaggskipserien. 

Avslutningen på vårsesongen ble sett av 58.000 på TV 3, med 74.000 seere på det meste. Nent deler ikke strømmetall for Viaplay, men ifølge Kommunikasjonsrådgiver Thomas Horni er det tidenes mest sette sesong av «Paradise Hotel» på Viaplay.

- Vi er veldig godt fornøyd med seertallene på vårsesongen av «Paradise Hotel», sier Horni til Kampanje.

Fjorårets finale hadde til sammenligning 69.000 seere på TV3, mens 2018-versjonen hadde 84.000.

Horni sier målet deres har vært å flytte seerne over fra TV3 til Viaplay.

- Det har vi tatt flere grep for å lykkes med, blant annet utvidet preview. Dette har fungert, og vi har sett en veldig fin økning i Viaplay-tallene, som har resultert i tidenes mest sette sesong, sier Horni. 

For første gang kommer det en høstsesong av realityserien. Den ble spilt inn i februar og har premiere i august. Høstsesongen vil som vårsesongen kun ha 24 episoder. 

- I høstsesongen av «Paradise Hotel» er gjennomsnittsalderen litt høyere enn den har vært denne våren, sier kommunikasjonsrådgiver Horni.

- Folk har enda sterkere meninger og vet hva de vil, noe som gjenspeiler seg i mer intriger og dramatikk. Det «smeller» rett og slett litt mer enn på lenge. I tillegg kan det se ut til at lakenet ikke er like viktig å gjemme seg under, fortsetter han.

Her kan du se teaseren til neste sesong av «Paradise Hotel»: