Med stengte kinoer over hele landet som følge av koronakrisen, lanserer TV 2 Sumo i dag muligheten for å kjøpe og leie høyaktuelle kinofilmer.

- I samarbeid med Nordisk Film lanserer vi muligheten til å både kjøpe og leie film på TV 2 Sumo. Blant de høyaktuelle filmene er premieren for storfilmen «1917», «Askeladden i Dovregubbens hall», «Knives out» og «Fjolls til fjells». TV 2 Sumo sitt samarbeid med Nordisk Film vil bety at man i løpet av våren får tilgjengelig filmer som «Flukten over grensen», «Torden» og «Bombshell». Vi ser frem til å kunne tilby mange nye filmer, som ikke er en del av den ordinære abonnementspakken til TV 2 Sumo, forteller digital direktør Christian Birkeland i TV 2.

I overkant av 50 aktuelle filmer vil være tilgjengelig fra i dag, og tilbudet vil øke i tiden som kommer. 

- Kjøpe og leiefilm er noe vi har hatt i planene våre en stund, og koronakrisen gjorde at vi fremskyndet dette arbeidet. På rekordtid har interne krefter på tvers av hele TV 2 fått denne tjenesten opp, og jeg er veldig stolt av at vi nå kan lansere dette ekstratilbudet for de som ønsker å se høyaktuelle filmer gjennom oss, forteller Christian Birkeland.

Filmene er ikke en del av TV 2 Sumo-abonnementet. For 139 kroner kan kunden kjøpe filmen og se den så mange ganger man selv ønsker. For 49 kroner får kunden filmen tilgjengelig til leie i 48 timer.

Slik kan de som oppsøker TV 2 Sumo få rask tilgang til høyaktuelle filmer som nettopp har vært vist på kino