Produksjonsselskapet Fremantle lanserte sin podkast-avdeling i januar i år, og nå er de klar med sin podkast nummer to. De har fått med seg tidligere Innovasjon Norge-sjef og forfatter Anita Krohn Traaseth på podkasten som låner navnet fra hennes første bok «Godt nok for de svina».

Sammen med forretningsutvikler i Posten Norge, Hege Janson Skogen, diskuterer hun små og store utfordringer man kan møte op veien oppover karrierestigen og i livet.

- Det er et ubestridt faktum at vi trenger større mangfold og flere kvinner på toppen av norsk næringsliv. Målet med podkasten er å inspirere flere til å velge lederansvaret, og å gå hele veien. For det er et personlig valg og en svært givende reise, sier Anita Krohn Traaseth.

Hun har allerede solid podkast-erfaring fra sin egen produksjon «Camel uten filter», som hun har produsert 47 episoder av.

- Anita er et fantastisk inspirerende forbilde og jeg tror mange kvinner med lederambisjoner vil ha stor glede og nytte av denne podkasten. Det er jo ikke hver dag man får sitte som flue på veggen å høre på en såpass dreven kvinnelig toppleder som deler av sine erfaringer og refleksjoner med et ungt talent, sier Mira Kahn, som leder Fremantle podkast.

Før hun startet på jobben som leder i Fremantle podkast, jobbet Mira Kahn som markedssjef i Schibsted-selskapet Morgenlevering. Hun har tidligere jobbet i selskap som Coop, L’Oreal og Telia.

- Det betyr mye for oss å jobbe med mennesker som Anita Krohn Traaseth og jentene fra topplaget til Vålerenga fotball som står bak podkasten #hunpresterer. Det er rett og slett utrolig inspirerende og gøy å få være med å løfte frem kvinner med skikkelig pow fra ulike generasjoner og bakgrunner som jobber for å skape sterke rollemodeller for kvinner, sier Kahn.

Hun legger til at det ikke bare er enkelt å gjennomføre podkastinnspillinger innenfor rammene som myndighetene har pålagt bransjen.

- Men vi jobber på med antibac, god avstand og mikrofonbeskyttelser. Også håper vi selvfølgelig at alle annonsører som vil være med på denne spennende reisen vi har begitt oss ut på ikke nøler med å ta kontakt, legger Kahn til.