Viaplay fortsetter å være hjemmet til den raskeste motorsporten i verden, Formel. I en ny rettighetsavtale for Norden sikrer den Nordic Entertaiment Group (Nent)-eide strømmetjenesten seg Formel i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Island.

Den nye avtalen er treårig og løper dermed ut 2024. Nent har også tidligere hatt disse rettighetene, men det er første gang avtalen også omfatter Finland og vil samtidig være en viktig del av tilbudet når Nent også lanserer på Island.

Nent sier i en pressemelding av Formel 1 nyter stor popularitet på det nordiske markedet.

- Det er første gang Formel 1 skal vises på samme plattform i alle nordiske land og nok en gang så kunngjør vi en banebrytende avtale som underbygger vår posisjon som det ledende strømmeselskapet i  Norden, sier Anders Jensen, administrerende direktør i Nent-gruppen, i meldingen.