Etter fem dager med svarte skjermer var samtlige Discovery-kanaler tilbake hos Get sine kunder søndag ettermiddag. Dermed kunne Get-kunder så vel som andre TV-seere få med seg episode 17 av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» som ble vist på TVNorge klokken 20:30 søndag kveld. 

Les også: Telia og Discovery enige

475.000 seere fulgte Jon Almaas, Øystein «Pølsa» Pettersen og resten av de gjenværende deltagerne konkurrere mot programleder Tom Stiansen i en actionfylt episode som inkluderte både hundekjøring og betente diskusjoner.

- Gledelig å legge uenighetene bak seg
Det gjør episoden til sesongens tredje mest sette. Magnus Vatn, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks er glad for at kanalen og Get kom til enighet.

– Det var gledelig å kunne legge uenighetene med Get bak seg i går, og se fram til flere år sammen med deres kunder. Heldigvis kom vi i mål før gullrekka vår søndag kveld, det tror jeg det var flere enn oss som var glade for. At 71° nord – Norges tøffeste kjendis skårer sesongens tredjebeste i episode 17, i en sesong som allerede har slått alle tidligere rekorder, er bare helt strålende, sier Magnus Vatn.

Den ellevte sesongen av programmet har så langt vært den mest sette sesongen noensinne, også medregnet de 21 sesongene med ordinær 71° nord. Så langt har 696 000 seere sett hver episode i snitt, medregnet førstegangsvisning, opptaksseing, repriser og strømming på Dplay, sier Discovery.

Solide Farmen-tall
Samtidig som «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» gikk på TVNorge, gikk «Farmen Kjendis» hos rivalen TV2 fra klokken 20:00 til 21:00, samt del to etter nyhtene, klokken 21:45. «Farmen Kjendis» hadde søndag kveld en såkalt total screen rating på 520.000 seere. Det inkluderer opptak, repriser og strømming, og TV 2-programmet fortsetter med det å levere gode Farmen-tall.

Den fjerde utgaven av «Farmen Kjendis» har et total screen rating-snitt på 641.000 seere per episode så langt.

Også det nye TV 2-programmet «Lystløgner» ble sendt i går kveld. Humorprogrammet med programleder Erik Solbakken ble vist på kanalen klokken 22:15 og har en total screen rating på 289.000 seere. Jon Almaas var gjest i premiereepisoden og måtte blant annet svare på om han mente han gjorde en bedre jobb i «Nytt på nytt» enn hans etterfølger Bård Tufte Johansen.

Les mer om Lystløgner her: Nytt TV 2 program skal avsløre kjendisers hemmeligheter