Premier League og Champions League utsettes inntil videre som følge av koronaviruset, og TV 2, som har rettighetene til Premier League, lar derfor kundene fryse eller stanse abonnementet sitt dersom de vil.

- I likhet med de fleste sportsaktiviteter i hele Europa, rammes også de store sportsarrangementene som TV 2 har rettighetene til. Det gjelder også Premier League - kanskje det viktigste tilbudet for våre fotballinteresserte kunder, sier pressesjef Jan-Petter Dahl til VG.

Nordic Entertainment Group, som har rettighetene til Champions League, har kuttet prisen på sportspakken på Viaplay til 119 kroner, som er den samme prisen de tar for sin film- og TV-pakke.

- Vi forstår og respekterer beslutningen fra arrangørene, som med rette er fokusert på å ivareta helse og velvære for idrettsutøvere, publikum og ansatte. Vi har et veldig bredt sportstilbud og vil sørge for at kundene våre får det beste av de mange live-arrangementene som vi viser fra hele verden, sier kommunikasjonssjef Tobias Gyhlénius i Nent Group til VG.