Nordisk Film Kino (NFkino) har invitert norske Bond-fans til verdenspremiere på «No Time to Die» fredag 3. april. Billlettsalget startet mandag klokken ni og Facebook-arrangmentet har over 6000 interesserte, men da Bond-fansen skulle kjøpe billletter streiket nettsiden.

- Det er ikke pågang det går på. Det er servere som krangler litt, men det jobbes veldig med saken her for å få det opp igjen slik at vi kan få sluppet billettene på vanlig måte, sier Erlend Bøksle, markedsdirektør i Nordisk Film Kino, til Kampanje.

Bøksle kaller det maks dårlig timing.

- Så det er rett og slett maks dårlig timing og veldig uflaks, men vi jobber med det og regner med det går kjapt å få det opp igjen, sier Bøksle.

- Leker ikke James Bond
«No Time to Die» er skuespiller Daniel Craigs siste opptreden som den berømte 007. Bøksle i NFkino regner med stor etterspørsel.

- Vi kommer til å vise filmen hvert 30 minutt i premierehelgen. Så vi kjører stort på med Bond og gleder oss veldig. Vi har all mulig grunn til å tro at det blir en vanvittig etterspørsel etter denne filmen, sier Bøksle. 

- Vi skal vise den i 4DX, et format hvor man virkelig får beveget seg rundt omkring og kommmet inn på James Bond, samt vise den hvert 30 minutt, så vi leker ikke James Bond, legger han til.

Kryptisk verdenspremiere
NFkino inviterer til ikke mindre enn en verdenspremiere 3. februar. «No Time to Die» er den 25 Bond-filmen i rekken og altså Daniel Craigs femte og siste opptreden. Filmen, regissert av True-Detective regissør Cary Joji Fukunaga, har blant annet Léa Seydoux, Christoph Waltz og Ralph Fiennes på rollelisten. I tillegg til Oscar-vinner Rami Malek.

- Kommer det noen skuespillere hit siden det er verdenspremiere?

- Det er godt mulig, sier Bøksle lurt og forteller at han ikke kan røpe noe mer enda.

Markedsdirektøren forteller at sidene har vært litt oppe og nede. Da Kampanje prøvde å gå inn på NFkinos nettside 11:43 kom vi ikke inn.