I en pressemelding skriver Aller Media at Miriam Bakkejord (29) i dag er ansatt i jobben som ny reportasjeleder for Dagbladets og Se og Hørs kjendisdesk.
 
- Miriam har solid erfaring fra kjendis- og underholdningsjournalistikken, hun er kunnskapsrik og har både sterk vinnervilje og tydelige ambisjoner. Det er ingen dårlig kombinasjon. Hun står dessuten også frem som et av Aller Medias spennende ledertalenter, sier kjendisdesk-redaktør Jonas Jørstad.
 
Bakkejord kom til Dagbladet som journalist i kultur- og kjendisredaksjonen i 2014, og hun ble fast ansatt som reporter for Aller Medias kjendiskdesk to år senere. Bakkefjord har vært i vikarstilling som reportasjeleder for kjendisdesken siden i fjor, da hennes forgjenger gikk ut i mammapermisjon. 
Da stillingen ble ledig i vinter, var Bakkejord bedriftens førstevalg, ifølge pressemeldingen.
 
 - Morsomste og rareste jeg vet om
Bakkejord sier selv at hun har vært lidenskapelig opptatt av kjendisstoff strekker siden hun var barn. 
 
- Underholdningsjournalistikk er det morsomste og rareste jeg vet om, og har stått mitt hjerte nært helt siden jeg som 6-åring oppdaget Se og Hør på en utedo. At jeg nå får være med å lede Norges desidert beste og mest slagkraftige kjendisredaksjon, er en mulighet jeg bare kunne drømme om. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun.
 
Bakkejord tilrer stillingen med ummidelbar virkning.