I løpet av forrige uke klikket 575.000 nordmenn seg inn på Discoverys strømmetjeneste Dplay for å se én eller flere episoder av realityserien, ifølge en melding fra Discovery. Tallene fører til at programmet var det som trakk flest seere til en digital strømmetjeneste i uken som gikk.
 
- Vi visste vi hadde en bra cast, så vi er ikke kjempeoverrasket over den gode starten, men det er veldig hyggelig at så mange samler seg rundt Dplay, sier Magnus Vatn, programdirektør i Dplay og Discovery Networks. 

- Ex on the Beach fortsetter å gjøre en kjempeviktig jobb som vårt digitale lokomotiv, og det er nok mange som søker litt hverdagsflukt i denne krevende tiden, fortsetter Vatn. 
 
Nest mest sett på strømmetoppen forrige uke var NRKs nye serie Rådebank, med 570.000 seere. Farmen Kjendis på Sumo hadde 515.000 seere.

Les også: Seerne strømmer til Ex on the Beach etter kritikk