Nordic Entertainment Group har offentliggjort de første deltakerne til den 12. sesongen av «Paradise Hotel». Fem jenter og seks gutter skal kjempe om seieren i det som blir den første av to sesonger som skal på lufta i år. Denne gangen har Nent Group nemlig bestemt seg for å produsere to sesonger med halvparten så mange episoder hver.

Les mer: TV3 kjører Paradise Hotel «hele året» – slik blir kanalens nye TV-meny

Deltakerpresentasjonene Mastiff har produsert for Nent Group i forbindelse med lanseringen, får programleder Vegard Harm i «Panelet» på VGTV til å reagere.

- Forskjellen på presentasjonen av kvinner og menn er vesentlig, sier Harm i dagens utgave av «Panelet».

Han påpeker at mens de mannlige deltakerne får spille fotball og «gjøre normale ting», er de kvinnelige deltakerne stort sett avbildet i strandkanten mens de dekker til brystene sine med hendene sine. Se innslaget her.

- Da tenker jeg at vi enten kler på alle sammen, eller så skal alle være nakne, sier Harm.

Nent Group tar selvkritikk for innslaget.

- Paradise Hotel har alltid hatt mye kropp og mye humor, men vi er enige i at kvinnene i dette tilfellet har bydd mer på seg selv enn gutta. Dette er ikke et bevisst valg, og en fin påminnelse om at vi fortsatt har litt å lære, selv om PH går inn i sin 12. sesong, sier programansvarlig Christian Holst Meinseth i Nent Group til VGTV.

Han legger til at de lover å vise mer hud på gutta neste gang.

«Paradise Hotel» har premiere 9. mars på TV3, Viafree og Viaplay.