436.000 fikk med seg årets sesongpremiere på «Farmen kjendis» på TV 2 i går. Det er en nedgang på 178.000 seere fra fjorårets premiere. Seerandelen ble på 35,6 prosent. Også det er en nedgang fra fjorårets andel på 54,2 prosent.

Tar man med seingen på TV 2 Sumo, øker seertallet til 499.000.

- Vi er godt fornøyd med at 500.000 så langt har sett sesongpremieren av «Farmen kjendis» på TV 2. Det var sterk konkurranse i går kveld fra Champions League med både Liverpool og Erling Braut Haaland i aksjon, så vi forventer at tallene vil øke i dagene som kommer. Denne sesongen av «Farmen kjendis» er spekket med høydepunkter, og med så mange spennende kjendiser er det duket for sterke følelser og mye drama i ukene som kommer. Så vi gleder oss til å vise dette frem for seerne, sier programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2.

«Farmen kjendis» ble en umiddelbar suksess for TV 2 da programmet gikk på lufta for første gang i 2017. Den gangen samlet første episode 876.000 seere, altså dobbelt så mange som årets premiere, men dette tallet kom fra den gamle TV-målingen og er ikke direkte sammenlignbart med den nye målingen til Kantar Media.

Fjerde sesong av «Farmen kjendis» byr på kjendiser som Gunilla Persson, kjent fra «Svenske Hollywood-fruer», tidligere fiskeriminister Per Sandberg og «Paradise Hotel»-sjef Triana Iglesias. Fjorårets vinner Tiril Sjåstad Christiansen har tatt over programlederjobben etter Gaute Grøtta Grav.

Les mer: Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»