Discovery og Nordic Entertainment Group (Nent-gruppen) har blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gir Nent-gruppens Viasat Consumer-kunder tilgang til Discoverys kanaler også i framtiden.

Kanalene som er inkludert i den nye avtalen er TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery Channel, Eurosport Norge og Eurosport 1. Discoverys kanaler ble tidligere distribuert til Viasat Consumer-kunder via en tredjepartsavtale, men med den nye avtalen etableres et direkte samarbeid mellom Discovery og Viasat Consumer.-

- Vi tror den nye avtalen med Nent-gruppen om Viasat Consumer er begynnelsen på et fint og fruktbart samarbeid, og vi ser fram til å kunne tilby Discovery-kanalene og Dplay til Viasat Consumer-kundene også i framtiden, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery Networks Norway.

Også sjef i Viasat Consumer Norden er fornøyd med den nye avtalen.

- Vi ønsker å tilby våre kunder den bredeste underholdningspakken i Norden. Discovery er en viktig samarbeidspartner for oss, og dette strategiske samarbeidet sikrer at våre kunder fortsatt kan nyte et bredt spekter av innhold. Vi ser fram til å jobbe med Discovery i årene som kommer, sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Viasat Consumer Norden.