E24 inngår nå et samarbeid med Ung Finans, et nettverk for 2000 unge under 35 i finansbransjen. Ung i Finans ble stiftet av Ine Oftedahl og en venninne i 2016, og nærmer seg 2000 medlemmer under 35 år. Og blant disse mange yrkesgrupper, som økonomer, revisorer, jurister og teknologer.

- E24 har satt oss et hårete mål om å bli Norges viktigste næringslivsavis, og det blir vi ikke uten å nå morgendagens ledere. Da må vi nå yngre lesere, både kvinner og menn, sier sjefredaktør Gard L. Michalsen i E24.

Sjefredaktøren sier de først og fremst skal nå disse gruppene ved å levere relevant journalistikk og innhold.

- Men samarbeid med aktører som Ung i Finans kan styrke den redaksjonalle satsingen vår, og bygge en enda tettere relasjon, sier Michalsen.

E24 og Schibsted varslet i fjor en storstilt oppbemanning på 30 redaksjonelle årsverk. Med flere skrivende hender, ny strategi og ambisjoner om å nå flere unge lesere, er samarbeidet med Ung i Finans en perfekt match, sier administrerende direktør Ida Barth Thomassen.

- Vi har mange konkrete planer for å nå yngre lesere, og partnerskapet med Ung i Finans er ett av flere tiltak. Dette er det første samarbeidet vi inngår, og målgruppen deres er midt i blinken for E24s ambisjoner fremover. Vi vil gjerne lære mer om deres behov, brukervaner og ønsker for nyheter, innsikt og annet innhold om økonomi og næringsliv fremover, og tror partnerskapet kan gi gjensidig nytte for begge parter, sier Barth Thomassen.

Partnerskapet omfatter blant annet sponsing og profilering og samarbeid rundt eventer og konferanser.

- Vi er stolte over å inngå et spennende samarbeid med E24, og starte en felles reise med fokus på unge talenter i finansbransjen. Vi ser store synergier og positive effekter, og gleder oss til å komme enda tettere på en bransje i stadig endring. Og her håper vi Ung i Finans kan bidra til videre utvikling av E24, sier Ine Oftedahl styreleder i Ung i Finans.

Nettverket Ung i Finans ble etablert i 2016 med en visjon om å øke faglig kompetanse, legge til rette for nettverksbygging og fremme unge fagfolk i finansbransjen. Nettverket har nesten 2000 medlemmer på tvers av bransjen og tilbyr både større konferanser, frokostmøter og mentorlunsjer.

Da konsernsjefen i Schibsted, Kristin Skogen Lund, la frem tall for fjoråret trakk hun frem nettopp E24 som et av satsingsområdene innenfor nyhetsmedier.

Les også: Skogen Lund må kutte «noen titalls millioner» i avisene: - Prøver å unngå nedbemanninger