Årets Oscar-utdeling vil nok en gang gjennomføres uten en vert, det melder The Hollywood Reporter. Om en måned vil den 92. Oscar-utdelingen finne sted på Dolby Theatre, søndag 9. februar. I USA vil utdelingen vises på ABC og TV-nettverkets president for underholdning, Karey Burke, bekreftet at utdelingen vil foregå uten en «tradisjonell vert» samtidig som de vil gjenta hva som funket i fjor. 

Oscar-utdelingen i 2019 så nemlig en sterk oppgang i seertall da nærmere 30 millioner amerikanere fulgte utdelingen på ABC. Det var 11,5 prosent mer enn året før, da kun 26,5 milllioner fulgte 2018-showet i det som ble tidenes dårligste Oscar-seertall. 

Tradisjonelt har Oscar-utdelingen vært ledet av en eller flere Hollywood-stjerner. Chris Rock, James Franco og Anne Hathaway er noen av skuespillerne som har ledet utdelingen de siste årene.

I fjor skulle skuespiller og komiker Kevin Hart lede showet, men han måtte trekke seg etter at gamle Twitter-meldinger som kunne oppfattes som homofiendtlige begynte å sirkulere på nettet. Etter at Hart trakk seg foregikk fjorårets Oscar uten en vert for første gang siden 1989.

Stemmeavgivning til årets Oscar foregikk fra 2. til 7. januar og de nominerte vil avsløres mandag 13. januar.