Det blir mer norsk hos strømmegiganten Netflix. Nå bekrefter selskapet at de vil ha en runde til av serien «Hjem til jul». Serien ble av Netflix før jul i fjor trukket frem som den mest sette serien i fjor i Norge. «Hjem til jul»-regissør, Per Olav Sørensen, går enda lengre.

- Det vi kan si er at det er den mest sette Netflix-serien i Norge noen gang, sier Sørensen til VG.

Dermed blir det mer å gjøre på reklame- og produksjonsselskapet The Oslo Company.

- Jeg har jobbet med TV i 30 år, men har aldri jobbet på en produksjon som har hatt så mye seere. Selvsagt på grunn av distribusjonskraften, men jeg har aldri sett så mye respons som vi fikk internasjonalt, sier produsent Trond Kvernstrøm i The Oslo Company.

Ifølge VG er både Ida Elise Broch (33) og Gabrielle Leithaug (35) med videre som skuespillere.