Den folkekjære komikeren og programlederen Else Kåss Furuseth er premiereklar med et nytt talkshow på NRK. Lørdag 29. februar er det premiere på det nye showet heter «Kåss til kvelds». 

Programlederenm selv håper programmet skal gi plass til alle slags gjester og at nesten alt skal være lov.

- Når jeg inviterer folk oppi sofaen, prøver jeg å tenke på det som å sette sammen en regjering! Man bør ha såpass mye til felles, at vi unngår at noen går. Men alle vet at det blir litt lite show uten et «wildcard». Det er her Markus Neby kommer inn. Med hjelp av hans gitarsoloer, frekke kommentarer og rause hjerte skal vi forhåpentligvis røske og knuffe litt på lørdagskvelden, om det er lov å si, sier Furuseth.

Elses «sidekick» blir radioprofil Markus Neby, kjent fra blant annet «P3morgen».

- Jeg elsker Else og synes det er helt rått at jeg skal få jobbe med henne. Hun har vært gjest i P3morgen flere ganger. Da har jeg alltid tenkt at det hadde vært veldig gøy å gjøre mer med henne. Jeg kan faktisk gå så langt som å si at det er en drøm at det nå skjer. Det er ikke mange folk som nærmer seg 40 som jeg har drømt om å jobbe med. sier Neby.

Prosjektleder i NRK, Thea C. Flinder, er storfornøyd med det nye programlederparet:

– Else og Markus har en svært god kjemi. Vi har sterk tro på at de sammen kan tilby publikum en underholdende lørdagskveld. Else er varm, rask i replikken og vanvittig dyktig til å få det beste ut av alle hun prater med. I mine øyne er hun den perfekte programleder og et naturlig førstevalg til denne lørdagsflatenMarkus er et spennende humortalent som har god trening i å prate med folk etter seks år i P3morgen. Han har en musikalitet og kreativitet som vi tror vil tilføre mye til programmet, sier Flinder i en melding.