Anti Brandpeople vil utnytte bredden i egen stall og lanserer nå et eget live-konsept, kalt «People Talks». Der vil publikum inviteres til å ta del i en samtale mellom to kjente personer om temaer som engasjerer. 

- Vi har lenge sett en økende interesse hos publikum for live-talks og lengre innholdsformater. Ideen om People Talks vokste frem på bakgrunn av dette, men også fordi vi ønsket å skape en arena hvor profilene våre sammen kan sette dagsorden om temaer de er opptatt av og brenner for, sier Birgitte Bruusgaard, daglig leder i ANTI Brandpeople.

- Kommer «People Talks» også til å involvere kjente personer ikke tilknyttet Anti Brandpeople?

- I de første som er planlagt holder vi oss til våre også får vi se litt hvordan det utvikler seg. Vi har lyst å snakke om de teamene vi syntes er interessante og som kan sette dagsorden, men vi har ikke tatt stilling til om det skal involvere andre per nå for vi har såpass mange gode samfunnsdebatanter og stemmer hos oss at det er helt naturlig å bruke de i første omgang, svarer Bruusgaard. 

Første «People Talks» vil foregå 16. januar og de første kjendisene ut er Skam-stjernen Iman Meskini og skuespiller Henriette Steenstrup. Teamet for samtalen er stereotypier og de to skuespillerne vil dele erfaringer. 

- Temaet vi skal snakke om handler om fordommer og stereotypier som ligger i det å være kvinne som offentlig person og som skuespiller i dag. Vi kommer også inn på mye annet spennende, men det blir interessant å høre hvor mye felles man kan ha selv om man kommer fra to helt ulike utgangspunkt, sier Meskini.

Neste «People Talks» blir en samtale mellom forfatter Maja Lunde og psykolog Peder Kjøs 6. februar, før skuespiller Anders Danielsen Lie og Aftenposten-journliast Ingeborg Senneset møtes 5. mars. 

Arrangmentene vil finne sted på Ingensted i Oslo med rundt 200 mennesker i salen. Samtalene vil også deles som podkaster i etterkant.