Premieren på «Camp kulinaris» hvor ti kjendiser samles for å leve sammen og drifte sin egen restaurant, hadde premiere på TV3 i går kveld. 99.000 seere fikk med seg premiereepisoden hvor blant andre Anne Anka, Niklas Baarli og Pia Haraldsen bryner seg på kokkeskolen. Det er programmets beste premieredag noensinne. 

På det meste var 110.000 innom kanalen. Pressesjef i Viaplay, Fredrik Olimb, er godt fornøyd med tallene.

– Tallene viser at vi har truffet blink med castingen. Det er selvfølgelig veldig gøy å slå rekorder, men noe som er enda mer gledelig er at programmet gjorde det så sterkt både på Viaplay og TV3, sier Olimb til Kampanje. 

I tillegg var premieren et av de mest sette programmene på Viaplay mandag. 46 prosent flere seere valgte å se første episode på strømmetjenesten i år sammenlignet med i fjor, også dette er rekordtall for matprogrammet, opplyser Viaplay. 

Årets deltagere er Runar Søgaard, Abubakar Hussain, Niklas Baarli, Daniel Aakre Pedersen, Michael Andreassen, Anna Anka, Pia Haraldsen, Aurora Gude, Sofie Frøysaa og Johanna Grønneberg Mesa. I tillegg vil Erlend Elias, Berit Riise og Stian Sandø kommer inn som utfordrere.

«Camp kulinaris» sendes tre ganger i uken og sesongen har totalt 33 episoder.