Agnete «Agnetesh» Husebye (23) fikk kveldens aller gjeveste pris under Vixen Influencer Awards, nemlig prisen for Årets influencer. Husebye er mest kjent for sin Youtube-kanal, der hun legger hun humorvideoer, tester og oppdateringer fra livet sitt. Siden starten i 2015 har hun opparbeidet seg 120.000 abonnenter og 23 millioner visninger.

- Det er helt sykt å se foran meg så mange mennesker jeg har sett opp til i så mange år. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle være her jeg er nå, sa hun fra scenen.

- 2019 har vært det sykeste året. Jeg fullførte en bachelor samtidig som jeg skrev en bok, fikk 100.000 abonnenter og lanserte en bok, fortsatte hun.

I fjor ga hun ut boken «Agnetesh hacker (voksen)livet» og hun ble også kåret til Årets Youtuber på Gullsnutten.

Vixen Influencer Awards gikk av stabelen på Gamle Logen i Oslo, og det ble kåret vinnere i 15 kategorier. Andre store vinnere var Jørgine Massa Vasstrand og Trine Sandberg.

Se alle vinnerne her!

Se vinnerintervjuet med Agnete Husebye: