145.000 så «Jan Thomas søker drømmeprinsen» på TVNorge mandag kveld.

- Dette er en fin start, og vi forventer at tallene legger på seg utover uka. Vi mener «Jan Thomas søker drømmeprinsen» passer godt for strømmepublikummet, så det blir spennende å se hvordan serien gjør det på Dplay framover, sier Espen Skoland, nordisk kommunikasjonsdirektør i Discovery Networks.

- Programmet bidro til at vi gjorde en god mandag, både for TVNorge og som TV-gruppe, til tross for at «Datoen» på NRK kapret flertallet av seerne denne kvelden, sier Skoland videre. 

I programmet skal ni friere kjempe om ungkaren Discovery beskriver som en idyllisk ranch i spektakulære omgivelser i Sør-Afrika.

- Jeg tror først og fremst at dette kommer til å bli veldig spennende. Jeg er klar for å utfordre meg selv og vokse som menneske. Av natur er jeg meget nysgjerrig så jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, sa Jan Thomasfør han satte kursen mot Sør-Afrika.

VGs anmelder trillet terkningkast tre, mens Dagbladets anmelder kaller serien «Overraskende sympatisk reality», og skriver at Jan Thomas er full av «raushet og varme». Dagbladet lander på en firer. 

- Han er selvutleverende ærlig og har befriende mengder selvironi, som kommer saktens godt med når han nå skal lage kringkaste sitt eget kjærlighetsliv, heter det videre i Dagbladets anmeldelse.