Eva-Therese Loo Grøttum er ansatt som leder for Nyhetsavdelingen i VG. Hun kommer fra stillingen som nyhetssjef i samme avdeling og har jobbet i VG siden 2008.

Hun overtar stillingen etter Trond Olav Skrunes, som nå skal jobbe med strategi for ledergruppen i VG. 

- Eva Therese er en komplett moderne medieleder. Hun har nyhetspuls og en sterk journalistisk og etisk forståelse, samtidig som hun evner å tenke strategisk. Vi er veldig glad for at Eva-Therese tar på seg dette store ansvaret, og gleder oss til å se hva hun vil utrette, sier nyhetsredaktør Tora Bakke Håndlykken i en pressmelding.

Robert Simsø er ansatt som den nye lederen for Breaking-gruppen. Han har jobbet i VG siden 2002 og kommer fra en stilling som utenrikskorrespondent i USA.

- Robert har et sterkt konkurranseinstikt, nyhetsteft og har en egen kraft som leder. I tillegg har han lang erfaring med å ta etisk krevende avgjørelser gjennom rollen som vaktsjef. Han vil få ansvaret med å videreutvikle breaking news-satsingen i VG og det er da i de beste hender, sier Håndlykken.  

Eirik Borud er ansatt som ny avdelingsleder for Sporten i VG. Han har 13 år bak seg i avisa og har jobbet både  med nyhetsjournalistikk og senere sport. Han kommer fra stillingen som nyhetssjef i Sporten, og overtar jobben etter Øyvind Brenne, som nå er utviklingsredaktør.

- Eirik er en erfaren journalist og leder, med en stor journalistisk bredde. Han er tabloid, faglig og sosialt sterk og framtidsrettet. En nydelig kombinasjon av journalistiske ferdigheter, rett og slett. Han kan Sporten til fingerspissene og jeg er overbevist om at han vil løfte avdelingen til nye høyder, sier nyhetsredaktør Håndlykken.

Mathias Jørgensen skal lede satsingen på generasjon Z, som er VG-leserne mellom 1990 og 2010. Avdelingen oppstår som en sammenslåing av avdelingene for Snapchat, Peil og Leserutvikling

Jørgensen har tidligere vikariert som leder på Leserutvikling ved flere anledninger, og har tidligere ledet Snapchat-avdelingen. 

- Mathias er sterk på produktutvikling, har dyp forståelse for unge brukere og er på mange måter arkitekten bak utformingen av Z-prosjektet. Han forstår digitale medier bedre enn de fleste, og evner å gjennomføre alle oppgaver på en overbevisende måte, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne.

Samtidig er Randi Elise Midtskog ansatt som nyhetssjef i Z-avdelingen. Hun har vært i VG siden 2016, med unntak av et lite opphold i Aftenposten Junior, og har den siste tiden ledet VGs Snapchat-satsing.

- Randi er kreativ, positiv og rå på formidling av budskap, både internt og eksternt. Hun er en naturlig ledertype som får folk med seg, og som forstår aldersgruppen vi skal nå inngående, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne.

Sist, men ikke minst, er Annemor Larsen ansatt som ny avdelingsleder for foto. Hun har jobbet i VG siden 1988 og har det siste året fungert i den samme stillingen. 

- Annemor har stor faglig tyngde, brenner for fotojournalistikken og de visuelle fortellerteknikkene. Hun er også en dyktig reportasjeleder og klok i ledelsen av sine medarbeidere. Med sin journalistiske og fotofaglige innsikt er jeg sikker på at hun heve kvaliteten på den visuelle journalistikken i VG, sier Tora Bakke Håndlykken.