«En krigsentusiast, en bortskjemt russ, en kvinnelig mannssjåvinist og en hvit flerkulturell rapper. Er det disse som skal beskytte Norge?» Slik beskriver NRK deres nye humorserie «Førstegangstjenesten» med Herman Flesvig som satte strømmerekorder for NRK TV. 

Nesten 400.000 har sett premieren på NRKs strømmetjeneste NRK TV.

- En utrolig god start for «Førstegangstjenesten», med hele 375.000 seere på første episode bare i løpet av helga. Til sammenligning hadde første episode av Parterapi denne høsten 267.000 seere etter helga og Exit 200.000. Dette er rekord i NRK TV på seing første dag på en helt ny serie, sier Maren Eline Fossan, medieanalytiker i NRK.

Flesvig-show
Den allsidige komikeren Herman Flesvig spiler fire karakterer som blir utfordret på helt nye måter i Forsvaret. 

- I militæret møter alle fire på utfordringer de aldri før har hatt i et miljø der prestasjonspress og angst ikke blir tatt hensyn til, skriver NRK.

Andre episode ble sett av 337.000 seere og NRK opplyser om at det vil komme tolv episoder av serien sommeren 2020.