Aller Media, med utgangspunkt i Dagbladet, har i lengre tid jobbet med et nytt finansnettsted og førstkommende torsdag går Børsen på lufta.

- Det er blitt jobbet på spreng fra både teknisk og redaksjonell side de siste ukene. Torsdag er vi klare til å lansere, og til endelig å få vist fram for leserne hva vi har lagt ned så mye arbeid i, sier Jan Thomas Holmlund, som leder nysatsingen. Han er tidligere vaktsjef i Dagbladet.

I den forbindelse er han klar for å vise frem den nye logoen til finansnettstedet, som blir en ny aktør i den stadig tøffere konkurransen om økonominyhetene. 

- Vi ønsket oss en tabloid og folkelig logo, som sammen med navnet tydelig viser hva leserne kan forvente av Børsen. Jeg synes logoen er blitt råtøff, og gleder meg til å vise fram hvordan resten av nettsida er blitt, sier Holmlund.

Logoen er designet av interne krafter i Dagbladet og Aller Media.

- For nettstedet Børsen har vi skapt et eget uttrykk når det gjelder blant annet fonter og farger. Samtidig er det viktig for oss å være en gjenkjennelig del av Dagbladet-universet.

Nylig ble det kjent at også Schibsted trapper opp satsingen på E24 med omorganisering, ansettelse av ny administrerende direktør og oppbemanning. Samtidig har Dagens Næringsliv rigget seg om for å møte konkurransen på nett.

- Vi har ambisjoner om å være Norges råeste finansnettsted, og går løs på oppgaven på Dagbladet-måten - med klassiske tabloide virkemidler, høyt tempo og hard prioritering, sier Holmlund.

Les også: Får jobben med å bygge opp nytt finansnettsted i Dagbladet: - Et friskt pust i finansjournalistikken