Programleder Lars Glomnes skal fra årsskiftet jobbe fulltid med podkasten som kommer ut hver torsdag og nye formater. Han er i dag nyhetsleder i A-magasinet og podkastansvarlig.

- Aftenpodden har de siste årene vokst til å bli en veldig sterk og viktig merkevare for Aftenposten. Det er både fornuftig og morsomt å kunne satse enda mer inn i 2020, sier utviklingsredaktør Eirik Winsnes.

Lars Glomnes startet Aftenpodden i 2015 sammen med politisk redaktør Trine Eilertsen og daværende kulturredaktør Sarah Sørheim, som i dag er nyhetsredaktør i NTB. 

- Målet har vært å bidra med innsiktsfulle politiske analyser og å tørre å være nerdete, men også ha inn entusiasme og humør som kanskje ikke preger for mye av norsk politisk journalistikk. Det er inspirerende å se at det har blitt så populært, sier Lars Glomnes. 

- Det har alltid vært en slags hobby og et overskuddsprosjekt. Nå er det fantastisk morsomt at det også blir en fulltidsjobb. Jeg gleder meg veldig til å lage enda bedre og mer interessante utgaver for lytterne våre, legger han til.