Det amerikansk-eide tv-konsernet Discovery har besluttet å gå i tenkeboksen med realityserien «Alt for Norge». Det bekrefter Discovery overfor VG.

- Det stemmer at vi har valgt å ikke gå for en ny sesong av «Alt for Norge» i 2020, skriver Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks, til VG i en e-post.

«Alt for Norge» har vært et av TVNorges sterkeste realitykonsepter og et program kanalen selv har vært med å utvikle. Programmet er inne i sin tiende sesong, men leggges nå på is.

- I en tid der medielandskapet endres så hurtig, ser vi oss derimot nødt til å ta noen harde valg, og vi har derfor valgt å «fryse» «Alt for Norge» for å se på muligheter for å videreutvikle programkonseptet, skriver Landsverk til VG.

Realityserien vant Gullruten både i 2011, 2012 og 2018 og produseres av tv-produksjonsselskapet Monster som tidligere i dag besluttet å slå sammen sine selskaper. 

Les også: Nent-eide Monster slår sammen selskaper og tilbyr ansatte sluttpakker

Denne høsten har Discovery slitt på tv-markedet med sin flaggskipkanal, TVNorge. Kanalen hadde sist måned en markedsandel på 6,4 prosent av seerne. Også i september var Discovery den største taperen. 

Les også: Discovery taper høstjakten i TV-markedet - mister igjen flest seere