Onsdag stod tredje sesong av «Truls à la Hellstrøm» på menyen på TV 2. I snitt fulgte 375.000 tv-seere Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm til Lima i Peru. Det er helt på høyde med fjorårets premiere, som trakk 386.000 seere.

Andelen ble på 33,3 prosent blant alle seere mellom 10 og 79 år.

- Dette er en fantastisk flott start for Truls og Eyvind og nok en bekreftelse på at folk elsker å se de to på sine mange turer rundt om i verden. Tallene er helt på høyde med fjorårets premiere, så vet vi jo også at disse tallene vil øke betraktelig når seingen fra opptak, reprise og TV 2 Sumo kommer inn i dagene som kommer. Det er mange spennende reisemål i vente, så seerne kan vente seg mye latter og kulinariske krumspring i ukene fremover, sier PR- og mediesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til Kampanje.

«Farmen» ble sett av 495.000 senere på kvelden. Så langt har sesongen et snitt på 644.000 i Total Screen Rating, som inkluderer repriser, opptak og TV 2 Sumo.

Les også: Bjørn Solvang blir «PR-agent» for reklame-tv - TV 2, TVNorge og TV3 går sammen i ny allianse