Allerede før helga, da sesong 3 av «Parterapi» hadde premiere, var komiserien et av NRKs mest sette programmer. Nå ser det ut  til at komiker Kevin Vågenes, som står bak serien, kan forvente ennå høyere seertall hos seriens tredje sesong. 

Den første episoden av «Parterapi» har allerede 721.000 seere totalt. 451.000 har sett programmet linært, mens 270.000 har sett programmet hos NRK nett-TV. 

- Det er helt fantastisk, utrolig gøy at så mange har sett første episode allerede. Dette var stas å få beskjed om på en mandag! skriver Kevin Vågenes i en SMS til Kampanje. 

Medieanalytiker i NRK, Maren Eline Fossan, er enig i at de høye seertallene er stor stas: 

- Dette er meget gode tall etter bare én helg. Sammenligner vi med forrige sesong var det 96.000 som valgte å se første episoden i NRK TV samme helg som den ble publisert. Det er altså nesten tre ganger flere som har sett i år, sier hun.

«Parterapi» trekker nye seere også etter at sesongene er avsluttet.

- «Parterapi» er et av NRKs mest sette programmer, med totalt over én million seere på begge de to første sesongene. Det er spesielt i NRK TV at «Parterapi» trekker seere, med et snitt på 658.000 seere per episode for forrige sesong, sier Fossan. 

Hun legger til: 

-  En del av disse seerne har kommet til etter sesongavslutning, som viser at programmet forsetter å engasjere også etter sesongen.