Allerede tirsdag denne uken kunne Kampanje erfare at 45 mister jobben i Nent Group, og nå er tallet bekreftet av selskapet.

Det er 39 ansatte i TV-virksomheten og 6 ansatte i radio-virksomheten som må gå.

Blant de som nå sluttter er, som Kampanje tidligere har erfart, programdirektør Andreas Bakka Hjertø, sportssjef Anne Tufte, kommersiell direktør Bjørn Erik Broady Aasebø, innholdsrådgiver Morten Aass og digitaldirektør Trygve Refvem.

Les hva de sier om å slutte i selskapet: Dette sier Nent-direktørene om avgangen: - Forstår at det kreves radikale grep

- Hele Nent Group ble fra 1. oktober organisert etter funksjonsområder, i stedet for landegrenser og varemerker som tidligere. Som et resultat av den nye strukturen vil mange gode kolleger dessverre forlate selskapet, sier P4-sjef Kenneth Andresen, som i tillegg har fått rollen som kontorsjef i Nent Norge, i en uttalelse.

- Vi vil gjerne takke alle som forlater Nent for deres betydelige bidrag til selskapet. Vi ønsker dem alt godt og lykke til i fremtiden, sier han.

Les mer: 45 ansatte slutter i Nent - nå forsvinner også alle i ledergruppen