Denne våren var det etter åtte sesonger ugjenkallelig slutt for den populære HBO-serien «Game of Thrones». Men i natt kom nyheten om at det blir en oppfølger av den populære serien som har samlet hundrevis av millioner tv-seere verden over i forbindelse med presentasjonen av selskapets nye strømmetjeneste HBO Max. 

Den nye oppfølgeren skal hete «House of Dragon» og starter 300 år før den originale «Game of Thrones» starter. Den nye serien skal handle om House Targaryen – forfedrene til den kjente karakteren Daenerys Targaryen, skriver The Verge.

Ifølge Deadline er det i første omgang gitt grønt lys til ti episoder av den nye serien.

- «Game of Thrones»-universet har så mange historier. Vi gleder oss til å utforske House Targaryan, sier HBOs programsjef Casey Bloys til Hollwood Reporter.

Den umåtelig populære fantasyserien «Game of Thrones», som baserer seg på George RR Martins bøker, ble første gang sendt i 2011 og denne gangen vil serien bygge på Martins bok «Fire and Blood».

Samtidig ble det også klart at HBO skrinlegger en annen «Games of Thrones»-oppfølger med Naomi Watts i hovedrollen. 

Den banebrytende HBO-serien er blant annet kjent for å ta stadig nye og overraskende vendinger og for at serieskaperne ikke viker tilbake for å ta livet av sentrale og populære skikkelser.